Denne gruppe hjælper mig med kampagnen. Læs hvad der driver dem og hvorfor de mener jeg har kvalifikationer og egenskaber, som skal findes hos en biskop:

“I forbindelse med min mands død og bisættelse viste Asser Skude megen omsorg og empati og gjorde dermed sorgen lettere at bære. Jeg besluttede derfor at løse sognebånd til Asser Skude. Hvis Asser Skude bliver valgt til biskop i Helsingør Stift, vil hans entusiasme og naturlige evne til at møde mennesker med tillid og respekt for deres forskellighed kunne fremme et samarbejdsklima med både ansvarlighed og glæde.”

Elisabeth Thieden, Seniorforsker, farmaceut, dr.med, tlf. 40 52 93 46.

Jeg kender Asser som en meget rolig og hjælpsom person, han er meget imødekommende og venlig, han har altid tid til en snak, hvis man har behov for det.”

Ulla Stærmose, medlem af Bellahøj-Utterslevs sogns menighedsråd, tlf. 40 11 36 67 

“Sognepræst Asser Skude, er meget til stede, han er god til at få hver og én, til at føle sig værdsat og velkommen til alle tider, man føler sig speciel og tryg i hans selskab. Asser taler godt for sin sag og det han interesserer sig for, går han helhjertet ind i med liv og sjæl. Jeg har og har haft, meget ud af mit bekendtskab med Asser, hvilket jeg fornemmer rigtig mange andre også har. Han interesserer sig meget for det enkelte menneske og er meget forstående, hvilket har betydet meget for mig i mit liv. Jo, han har bestemt gjort et kæmpe indtryk i mit liv.

Lone Halberg, medlem af Bellahøj-Utterslev sogns menighedsråd.

“Asser er god til at føre tingene ud i livet. Jeg oplever,  at han er dygtig til at organisere og uddelegere opgaver. Han følger op på tingene. Asser arbejder med afsæt i den kirkelige tradition, med respekt for det enkelte menneskes tro, samtidig med, at han har mod til at tage nødvendige beslutninger. I Bellahøj Kirke, har Asser altid stået til rådighed overfor både høj og lav i samfundet. Asser Skude er en fighter, når målsætninger skal føres ud i livet.”

Yamille Hansen, medlem af Bellahøj-Utterslevs sogns menighedsråd, tlf 24 82 23 60

”Jeg har arbejdet sammen med Asser i mange sammenhænge og det har altid været en stor fornøjelse. Asser er meget nærværende, lyttende og meget åben overfor nye idéer og nye mennesker. Han interesserer sig oprigtigt for det enkelte menneske og giver sig altid god tid til at møde det, hvor det er. Han er entusiastisk, empatisk, humoristisk og sympatisk og ikke bange for at gå nye veje. Han kæmper for det han har kært og for dem som har brug for det.”

Charlotte Maria Rasmussen, Kirke- & Kulturmedarbejder Lyngby Kirke, cmr@lyngby-kirke.dk, 5073 9000

Når du har mødt Asser, er du ikke uberørt. Assers evne til at du føler nærvær er slående, Asser er simpelthen en sjældent god præst.

Bag det ligger et markant og alsidigt intellekt. At Asser søger bispeembedet er helt naturligt.”

Lars Christensen, tlf. 21 66 64 20